Despre noi

WPS ENGINEERING WORLD S.R.L

Firma WPS ENGINEERING WORLD SRL s-a infiintat in anul 2017 avand capital privat romanesc si are ca obiect de activitate comercializarea produselor pentru instalatii de apa si canalizare, oferind toata gama de produse pentru acestea.
De unde am inceput

Societatea a aparut ca o necesitate in urma cererii crescute din Bucuresti si zona limitrofa.

In prezent colaboram cu principalii producatori si distribuitori din domeniu din Romania. Inca de la inceputul activitatii in acest domeniu ne-am impus ca un distribuitor important, beneficiind de perioada de maturizare a acestei piete, de cresterea sectorului constructiilor si de deviza noastra ” noi vindem un serviciu, nu o marfa „. Astfel pentru noi a contat servirea prompta a produselor si in cantitatile cerute de client, specializandu-ne pe aceasta gama de produse. Cererea crescuta de produse pentru instalatii de apa si canalizare din Bucuresti si zonele limitrofe a fost pentru firma noastra o provocare in urma careia am devenit un nume important in domeniu.
In prezent

In prezent piata produselor pentru instalatii de apa si canalizare este intr-o perioada de maturizare

Sedimentandu-se pozitia principalilor producatori si distribuitori de astfel de produse. Profesionalismul si promptitudinea in servirea clientilor consideram ca este principalul atu in fata concurentei. Astfel de la momentul comenzii date de client pana la servirea acestuia nu depasim 48 ore. Alte elemente importante ar fi colaborarea cu ceilalti producatori, distribuitori de astfel de produse; importarea directa de produse ce nu se fabrica in tara; urmarirea si stocarea unor produse deficitare; specializarea pe aceste produse.

Daca vrei sa lucrezi cu noi

Profesionalismul si promptitudinea in servirea clientinlor este principalul atu in fata concurentei. Poti sa ne contactezi accesand butonul de mai jos, pentru a te convinge singur.